Nieuws

vanaf 21 mei weer een stapje verder

Verruiming van de tennismogelijkheden

Er mogen weer vier personen op een baan. Houd bij het wisselen etc. de afstand van 1,5 meter in gedachte en handel daar ook naar!
Het terras en het clubhuis blijven vooralsnog gesloten. Het is dus alleen toegestaan om een partijtje te spelen en daarna direct weer naar huis te gaan. Doe dus je tenniskleding thuis aan en maakt geen gebruik van de (kleed) accommodatie en/of toiletten op de tennis. 
Neem je verantwoordelijkheid en toon respect voor de afspraken en spelregels die we met zijn allen moeten hanteren en naleven.

Toegang en reservering

We hebben het reserveringssyteem aangepast, zodat de speeltijd in het dubbelspel 75 minuten bedraagt.
Gebleken is dat de afgelopen periode dubbele tijden (achter elkaar) zijn gereserveerd door dezelfde leden, waardoor zij een dubbele speeltijd hadden. Gelukkig is dat niet ten koste van andere leden gegaan.
Het wordt nu nog ingewikkelder in het reserveringssysteem. Enkelspel 45 minuten en dubbelspel 75 minuten behoeven ook de aandacht van de gebruikers van dat moment onder het motto 'tijd is tijd'. Gun een ander ook zijn of haar speeltijd en houd rekening met elkaar bij het reserveren en ook bij het einde van je speeltijd, zeker als anderen de baan ook hebben gereserveerd. Dit kan je op de reserveringsapp zien.
Ga ook NIET tennissen als je niet hebt gereserveerd.

« Terug

» Nieuws archief