Competitievoorbereiding op Mallorco

05 december 2023


Met trots willen wij jullie informeren over onze speciale tennisreis als voorbereiding op de competitie. Voor zowel dubbel als single competities. Van 19 t/m 26 maart hebben wij deze prachtige reis naar Mallorca, Spanje. Een ideale reis ter voorbereiding op jouw voorjaarscompetitie.

Wilde je altijd al eens met je team voorbereiden op de competitie met een goeie trainingsweek vol gezelligheid, zon en ontspanning? Dan is dit de reis waarin je dit alles kan beleven en ondervinden. Kan niet je gehele team mee of wil je zelf de perfecte voorbereiding op de competitie? Dan kun je je ook individueel opgeven en gezellig meegaan naar Mallorca.  

Het Melia Sol Palmanova Hotel waar wij verblijven ligt vlakbij het strand en wij verblijven daar op basis van halfpension (breakfast and diner).  

Elke ochtend met uitzondering van één ochtend trainen we op de gravelbanen die op loopafstand zijn van het hotel. Iedereen traint 1,5 uur in de ochtend onder leiding van TOZ trainers Luc Govers, Jermo Stoel en Thomas Felius.

Meerdere malen aan het einde van de middag hebben we tijdens deze reis 2 uur lang oefenwedstrijden onderling.  

Wij kunnen deze reis aanbieden voor de mooie prijs van € 1359,00 per persoon. Er is maar plek voor 48 deelnemers (of +/- 8 teams) dus geef je snel op voordat onze reis vol zit. Je kunt je opgeven via deze link         http://aceevents.nl/collections/tennisreizen-buitenland/products/tennisreis-competitie-teams-toz   Ook voor vragen en verdere info kunt op deze website terecht of kun je contact met ons opnemen via het contactformulier.  

Namens,   TOZ en ACE Events                           

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

-

Adres

Hogeweg 13
4401 BT Yerseke

KVK-nummer

40309956