TVYerseke

 Algemene informatie (versie 1.2)

Van januari tot en met december kan je tennissen op 4 verlichte all weather-banen. In ons gezellige clubhuis is het ook na de wedstrijden goed toeven.

De contributie voor het lidmaatschap voor senioren (vanaf 18 jaar) bedraagt € 95,- en voor junioren (tot 18 jaar) € 47,50 per kalenderjaar.

De Zomerchallenge 2023 bestrijkt de periode juni, juli en augustus. Het lidmaatschap voor deze periode bedraagt € 30,-

Voor nieuwe jeugdleden die ook tennislessen afnemen bij TOZ bedraagt de jaarcontributie in het eerste jaar € 35,- inclusief eenmalige inschrijfkosten.

De éénmalige inschrijfkosten bedragen € 7,50.

De contributie voor winterlidmaatschap bedraagt € 67,50 voor de periode van 1 oktober tot en met 31 maart van het andere jaar.

Voor de toegang tot het terrein en accommodatie ontvang je een toegangspas. Hiervoor betaal je € 10,- borg, die je bij teruginlevering van de pas weer terugontvangt.

Aanmelding na 1 augustus: lidmaatschap 50% van de reguliere contributie en te vermeerderen met de éénmalige inschrijfkosten ad € 7,50.

Je dient bij aanmelding als lid een pasfoto aan te leveren. Deze wordt gebruikt om een gepersonaliseerde KNLTB-pas aan te maken. Deze pas wordt gebruikt om toegang te krijgen tot het park en de kleedaccommodatie. De pas is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar. Bij afmelding als lid dient u de pas terug in te leveren.

Als lid kan je deelnemen aan alle toernooien, competities en clubkampioenschappen etc.zowel bij de eigen vereniging als ook alle andere bij de KNLTB aangesloten verenigingen.

Competitiedeelname proberen we zoveel mogelijk te stimuleren. Je speelt met en tegen andere mensen. Per ingeschreven competitieteam worden de kosten van de KNLTB en tennisballen in rekening gebracht aan het team en daarna onder de teamleden gedeeld. Bij deelname verplicht je je als team om alle wedstrijddagen deel te nemen met leden van het team. In geval een wedstrijddag niet wordt gespeeld, brengt de KNLTB daarvoor een boete in rekening (€ 90,-). Die boete komt dan voor rekening van het team.

Op woensdagavond is het vanaf 19.00 uur tossavond. Iedereen kan dan op zijn / haar niveau een balletje slaan.

We gebruiken het KNLTB-reseveringssysteem via de KNLTB-app. Daarmee kan je een baan reserveren. Zonder reservering kan er niet (vrij) worden getennist. 

Op de banen is tenniskleding en tennisschoeisel verplicht. Je kan ook – tegen betaling – tennisles nemen.

De vereniging maakt hierbij gebruik van de diensten van TOZ (Tennisopleiding Zuidwest). Aan- en afmelding van het lidmaatschap kan alleen schriftelijk (via de website) bij het secretariaat. Er vindt geen restitutie plaats van reeds betaalde contributie.

Afmelding dient vóór één januari plaats te vinden. Latere afmelding kost € 17,50 (en betreft de afdrachtkosten aan de KNLTB).

Leden kunnen één keer per jaar ingedeeld worden voor bardienst. Leden dienen het tennispark zo netjes mogelijk te onderhouden en bij vertrek de accommodatie af te sluiten.

Wij hanteren de regels van de AVG. Alle informatie vindt u op deze website.

Secretariaat : Anne-Wil Boone - [email protected]   

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

-

Adres

Hogeweg 13
4401 BT Yerseke

KVK-nummer

40309956